INDIA PORT

INDIA PORT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1214 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij India Port. Meer weten? Ontdek meer

20 jun 2022 om 9:14 The quality of the food was disappointing.
18 jun 2022 om 11:06 Verkeerd eten. Kreeg kip curry inplaats mix tandoori. Eten inpak was heel netje . Het heeft geen zin jullie direct dit via mail te melden.Antwoord word.niet gegeven of 2wk later. Niet klantvriendelijk. Maak een tel. Lijn voor bezorg vragen.
11 jun 2022 om 10:36 Zoals altijd was het eten geweldig. Wat hebben we weer genoten. Bezorgtijden was zoals aangegeven.
4 jun 2022 om 22:40 I'm a regular here because I love the flavours. Unfortunately the curry was a bit burnt tonight so didn't taste 100% perfect. That's never happened before so I'm sure i'll order again. Portions are a bit smaller than in the past.
3 jun 2022 om 19:31 butter chicken and ctm taste off, like they dumped a bunch of sugar into the sauce. forgot our naan as well. we won't be ordering from here again.
2 jun 2022 om 6:48 Na drie jaar niet in India te zijn geweest, proefde dit weer als vanouds! Uitstekend Indiaas eten! Echt overheerlijk.
1 jun 2022 om 22:33 Food tasty, but Portions really small. In chicken madras (15.75 euros) only 3 little pieces of chicken and 4 little pieces in chicken tikka massala (16.50 euros)…
1 jun 2022 om 12:56 Vlotte bezorging en het eten was erg smakelijk. Porties zijn prima. Lekker veel kip bij de Tandoori. Dit is een blijvertje!
31 mei 2022 om 23:40 Zag er prima verzorgd uit.
26 mei 2022 om 22:49 Bezorging erg stipt. Butter chicken erg lekker, alleen mogen de porties wel echt groter! Bakje zat maar half vol en weinig kip in de curry.
21 mei 2022 om 22:52 Half uur te laat.
21 mei 2022 om 22:46 Lekker als altijd, en precies zo laat als verwacht.