INDIA PORT

INDIA PORT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 809 beoordelingen
17 sep 2020 om 0:41 Fragrant, fresh ingredients, perfect temperature. Lamb was incredibly tender.
15 sep 2020 om 22:09 Food was delicious. I have no complaints for food. Quality is very high and super super tasty. One thing is delivery, we had to wait more than 1 hour ☹️
13 sep 2020 om 21:23 Wij hebben in totaal 120 minuten op het eten gewacht! In eerste instantie zou het drie kwartier duren. Wij willen graag gecompenseerd worden, want dit was mega lang! Kan toch niet!
1 sep 2020 om 20:10 Papperdums waren verbrand. Een van de mango lassie's was niet meer goed (prikend + alcoholisch) en de Aloo Gobi (mild volgens de site) was flink pittig. Eten onderling geruild zodat de persoon die niet van pittig eten houdt toch lekker kon eten.
30 aug 2020 om 12:57 The food was ok. The wings was supposed to be dry but was full wet and had lot of water. Rest was good. Will order again to try out.
23 aug 2020 om 20:46 Eten was erg goed. Thuisbezorgd had echter geen bezorger gestuurd. Het eten werd heel netjes opnieuw bereid maar daardoor hebben we wel 2 uur op ons eten moeten wachten.
22 aug 2020 om 18:08 5 stars!
15 aug 2020 om 8:46 Geweldig!